A magyar konyha világhíres, a Mimama Konyhája pedig hozzájárul e dicsőség fenntartásához.
A Magyarországon őshonos mangalica az egyike az ételekhez használt alapanyagainknak.
Alsóújlaki mintagazdaságunkból érkezik a 2015-ben minősített, Aranyszalagos mangalica hús.
Ezt a díjat csak a legkiválóbb farmok kapják meg. A malachúst saját kemencénkben sütjük ropogóssá, majd házi készítésű lilakáposztával kínáljuk.
A magyar konyha egyik kihagyhatatlan fogása a gulyásleves, amit ma már minden budapesti étteremben lehet kapni. Csakhogy nem mindegy milyet! Nálunk a szabadtartású, házi magyar marhából készült gulyásleves zamata fenséges!
Ha egy üzleti megbeszélés mellé csak pár falatot enne, szívből ajánljuk mangalica kóstoló tálunka friss idényzöldségekkel!
Mit kell mindenképp kipróbálnia?
Szárazon érlelt 50 hónapos mangalica sonkát
- 6 hónapos mangalicia parasztsonkát
- Díjnyertes mangalica húsból készült kolbász, szalámi és fehér szalámi kóstoló tálainkat
- Fehér szalonna
- Mangalicából készült tunkolós pörköltöt
- Mangalica malacból rántott szelet (Rendelésre)
- Kemencében sült mangalica malacból rántott szeletet (Rendelésre)
- 150 napos tejesborjúból készült rántott szelet
- Magyartarka marhából készült húsleves és gulyásleves
- Magyartarka marhából készült T-bone steak
- Mangalicából készült pacalpörkölt (Rendelésre)
- Mangalicából készült disznótoros (Rendelésre)
- Grillkolbász és debreceni kolbász
- Mimama ponytának halászleve
- Mindennap sütemények házi ízekkel
- 7 fajta házi lekvárral töltött palacsinta és császármorzsa
- 7 fajta házi szörp és limonádé