Cookie / süti kezelés
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy az annahotel-budapest.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Tudjon meg többet…
Rendben
Nem fogadom el

Specialitások

A magyar konyha világhíres, a Mimama Konyhája pedig hozzájárul e dicsőség fenntartásához.

 


 

A Magyarországon őshonos mangalica az egyike az ételekhez használt alapanyagainknak.
Alsóújlaki mintagazdaságunkból érkezik a 2015-ben minősített, Aranyszalagos mangalica hús.
Ezt a díjat csak a legkiválóbb farmok kapják meg. A malachúst saját kemencénkben sütjük ropogóssá, majd házi készítésű lilakáposztával kínáljuk.

A magyar konyha egyik kihagyhatatlan fogása a gulyásleves, amit ma már minden budapesti étteremben lehet kapni. Csakhogy nem mindegy milyet! Nálunk a szabadtartású, házi magyar marhából készült gulyásleves zamata fenséges!
Ha egy üzleti megbeszélés mellé csak pár falatot enne, szívből ajánljuk mangalica kóstoló tálunka friss idényzöldségekkel!     

Megkoronázná desszerttel az ebédét vagy vacsoráját?
Kóstolja meg palacsintáinkat, amit házi lekvárjainkkal töltünk meg!
Kihagyhatatlan a császármorzsánk; mintha csak nagymamánk konyhájában készült volna!

 


 

Próbálja ki éttermünkben a napi menüt!  3 fogásos menü rendelhető 1 790 Ft/fő  kedvezményes áron!